Vélemények

a huncut randiról

 

Brigi és Tomi

Már a játék kibontása is nagy élmény volt, mivel hasonló témájú társasjátékkal nem találkoztunk. Játék közben ismét félénken, elpirulva teljesítettük a feladatokat, mintha csak akkor ismertük volna meg egymást. Nagyon sokat nevettünk, fel szabadultunk és az este folyamán tökéletesen kikapcsolódva sikerült egymást maradéktalanul kielégítenünk,kényeztetnünk! 

 

Viki (33)

"Ennyire még nem voltam kiéhezve, mint ebben a játékban. A Flört és Erogén zónák feladatai, na meg a szemkendők. Kívántam a párom, mint maci a mézet. Alig vártuk, hogy az Intim zónához érjünk, itt vannak a legjobb pózok, a Huncutról nem is beszélve! Szexfészek lett a hálónkból!"

 

Alexandra

Tökéletes választás volt, megérte megrendelni. Már pár alkalommal játszottunk vele. Már az elején nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettünk. Könnyedén ráhangol és rengeteg újdonságot nyújt főleg a szemkendők miatt. Érdemes kipróbálni új és régi partner kapcsolatban lévőknek is.

 

Ági (28)

„Nagyon örülünk, hogy kipróbálhattuk ezt a társasjátékot. Rég éreztük magunkat ilyen jól. A szemkendőkért hálásak vagyunk, így sokkal könnyebben ledobhattuk a gátlásainkat.  Már kétszer játszottunk és nagyon szuper volt. Köszönjük!”

 

Péter (25)

„Nagyon régóta szerettünk volna párommal leküzdeni a gátlásainkat, de ez köztünk nehezen ment. Ez a társasjáték segített elmondani a másiknak mit is szeretnénk egymástól. Nagyon boldoggá tett minket, sokkal közelebb kerültünk egymáshoz!”

 

Brigi (35)

"A Huncut Randi grafikái, színei, és szövegei nagyon megnyerőek. Beleszerettünk a játékba, mert beleszerettünk újra egymásba! Jó újra felfedezni egymás testét és átélni mindazt, amit a kapcsolatunk elején.”

 

Norbi (22)

"Kipróbáltuk a Huncut Randit, és első alkalommal másfél órát huncutkodtunk. Izgatottak voltunk, de égtünk a vágytól közben, hogy minél hosszabban bírjuk. Változatos és Tantrikus élményt ad. Imádjuk!”

 

 Erika (30)

"Mindent a játékszabály szerint csináltunk, ital, csók.. és a kártyák..Ez megadta a kellő hangulatot, mert először kissé furcsa volt számunkra egy társasjátékkal hancúrozni. A kártyák tartalma és a szemkendő annyira felfokozta a hangulatot, hogy a homokórára nem is figyeltünk. Égtünk a vágytól, hogy az Intim zónához érjünk és ledobhassuk a ruháinkat! Már alig várom, hogy újra játsszunk. A kedvenc játékom lett! "

Szimi
Nagyon tetszett nekünk :D Még csak egyszer próbáltuk, de nagyon szerettük, a kendőket kifejezetten imádjuk. :) A flört zónát, és a homokórát hanyagolnám. :P Szépen megcsinálták magát a játékot, és új ötleteket merítettünk belőle . köszönjük szépen, hogy ilyen csodás élményeket kaphattunk.

Peti
Feldobja a szexuális életünket és kihívást jelent, hogy az aktuális "feladatot" abba hagyjuk és játszunk tovább. Még bensőségesebb kapcsolatot lehet vele kialakítani a partnerrel.

Szilvi és Gyuri
Mindenképpen ajánlom mindenkinek,ha friss a kapcsolat azért,ha régi akkor azért....vagy ha csak egy kis kialudt tűz hiányzik a mindennapokba akkor meg azért!!!!kellemes időtöltés! Szilvi&Gyuri

Norbi
Nagyon jó ez a játék , mi nagyon élvezzük a párommal. A szerepkártyák kimondottan jófajtak. A különfajta mezők nagy kihívást jelentenek, főleg az utolsóban nagy kihívás az a 3perc. A játékban lévő kártyák pedig valami fenomenálisak !!! Norbi

Brigi és Tomi
Már a játék kibontása is nagy élmény volt, mivel hasonló témájú társasjátékkal nem találkoztunk. Játék közben ismét félénken, elpirulva teljesítettük a feladatokat, mintha csak akkor ismertük volna meg egymást. Nagyon sokat nevettünk, fel szabadultunk és az este folyamán tökéletesen kikapcsolódva sikerült egymást maradéktalanul kielégítenünk,kényeztetnünk! Brigi és Tomi

Klaudia
Mi nagyon szeretjük igaz, hogy friss házasok vagyunk de mégis izgalmas, van benne minden ami például egy elhanyagolt párkapcsolatot is újra felpezsdítené. Mindig tud az ember új és új dolgokat csinálni és tényleg az a legjobb, hogy élvezzük a játékot is meg egymást is. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk mert nagyon jó játék és unatkozni az biztos, hogy nem lehet mellette.

Krisztián
Férfiként, ha ezzel a játékkal leped meg a kedvesed, egész biztos oda-vissza lesz érted. Amikor az időnk engedi ezzel játszunk, mert utána madarat lehet fogatni az én Drágámmal egy hétig. Kell ennél több?


MEGRENDELEM

 

FIGYELEM!A terméket csak 18 éven felüliek vásárolhatják meg!

 

Hány darab társasjátékot rendelsz?

Személyes adatok

Vezetéknév

Keresztnév

Email cím

Telefonszám

Átvétel és fizetési módja

Átvétel módja

Fizetés módja

Számlázási adatok

Számlázási név

Irányítószám

Település

Cím

Szállítási adatok

Irányítószám

Település

Cím

Megjegyzésed a futárnak

Add meg a képen látható kódot

CAPTCHA code

Kuponkód

Fizetendő összeg szállítási költséggel:

 

Diszkréció garancia 100%

 

Senki, még a csomagot szállító futár sem fogja tudni, mit rejt a dobozod, hiszen diszkréciónk köt minket, titeket pedig nem árulunk el. Ha a szomszéd néni veszi át a csomagot, akkor is titokban marad annak tartalma.

 

Finom érintések, és pajkos huncutságok garancia

A játék nem tartogat kellemetlen meglepetéseket, sértő, fájdalmas, vagy bántó „pozíciókat”, feladatokat vagy képeket. Egy normális párkapcsolat, és románc kereteihez igazítottuk.

 

Mi történik a megrendelésetek után?

 

1. Rendszerünk rögzíti az adataitokat

2. A megrendelést visszaigazoljuk nektek

3. Küldünk egy emailt és egy smst a pontos szállítás idöpontjáról

4. Próbáljátok ki, használjátok örömmel a Huncut Randi társasjátékot,

és meséljétek el majd nekünk, mi tetszett a legjobban a játék funkciói közül!


 

 

 

MEGRENDELEM

 

Top