Rólunk

A Huncut Randi kitalálói, megalkotói, valamint gyártója és forgalmazója a Fun Design Kft. Egy csapat, akik nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a láték a legjobb élményt nyújtsa a pároknak.

fundesign másolata.jpg

 A társasjátékot egy egészséges párkapcsolat kereteihez igazítottuk, hogy kellőképpen szórakoztató, izgalmas és szenvedélyes legyen mindenki számára.

 

Ötleteink alapján arra törekedtünk, hogy a legkiválóbb színvonalúra és minőségűre készítsük el a játékot. Célunk az volt, hogy a párok feloldódjanak és közelebb kerüljenek egymáshoz, a régi kapcsolatok pedig újra fellángoljanak tőle.

Ebben a rohanó világban szükség van arra, hogy a párok minőségi időt töltsenek együtt, akár otthon is. A Huncut Randi társasjáték iránymutatásával elfelejthetitek gátlásaitokat, gondjaitokat és átadhatjátok magatokat az önfeledt pillanatoknak. Felnőtt párkapcsolatban lévőknek alkottuk meg ezt a játékot, szenvedélyes szövegekkel és csábító grafikákkal emelve a játék színvonalát.

 

A játék grafikai kivitelező partnere a Pastorbot Design Services. A Fundesign elképzelései és iránymutatása alapján Pásztor Tamás projektmenedzser és csapata dolgozta ki és készítette el a Huncut Randi látványvilágát. Tamás tervezőként is részt vett ebben a munkában, a társasjáték gyönyörű illusztrációit Szabó Celesztin készítette el, míg a nyomdai előkészítés Tóth Zoltán feladata volt.

pastorbot_design_services_logo.png
A Pastorbot elérhetőségei:

www.pastorbot.com
Facebook: Pastorbot Design

huncut-randi-parna.png

 

 

 

 

www.huncutrandi.hu

Facebook: Huncut Randi

https://www.facebook.com/huncutrandi/

Már több, mint 10.000-en vagyunk! Gyere te is!

 

 

Top