GYIK

gyakran ismételt kérdések

 

Kiknek ajánljuk a Huncut Randi társasjátékot?

Minden párkapcsolatnak vannak fázisai.

- Ha friss kapcsolatban vagy, akkor feltüzelheted a társasjátékkal a vágyakat az egekig. Megmutatjuk neked az igazi szenvedélyes világ titkait. Izzani fog körülöttetek a levegő.

- Ha 1-2 éves kapcsolatban vagy, akkor elég lesz egy célzás, hogy újra játszani akarjatok vele. Sokmindent kipróbáhattatok már, de mi is biztosak vagyunk benne, hogy tudunk újat mutatni, amit egy egyészséges párkapcsolatban ki kell, hogy próbáljatok. Ledobhatjátok segítségünkkel a gátlásaitokat, amihez nagy segítséget nyújtanak a szemkendőink, a szenvedélyes szövegeink és a izgalmas, szórakoztató feladataink.

- Ha 3-5 éves kapcsolatban vagytok, akkor ideje kipróbálnotok valami nagyon újat, ami a parázsból tüzet csinál köztetek. Már sok helyen összegyűrtétek a lepedőt és nem tudjátok, hogy lehetne fokozni vagy újraéleszteni a vágyakat? Leginkább nektek készítettük a játékot, hogy ennyi év után is tudjatok újat mutatni egymásnak, amivel újra kiéhezve akard, hogy párod összegyűrje veled a lepedőt! Garantáljuk, hogy tudunk újat mutatni, amit élvezni fogtok mindketten.

- Ha a Sokadik éves kapcsolatban vagytok, akkor ti tudjátok legjobban kiélvezni a szerepkártyáinkban rejlő lehetőségeket. Elcsábíthatjátok egymást vonzó szerepekben, amihez 12 férfi és 12 női személyiséget ajánlunk nektek, amiket kedvetekre kombinálhattok. A szemkendőinkkel egy új erogén világba vezetünk titeket, ahol akár megkötözhetitek egymás kezeit is, hogy belekóstolhassatok a szürke 50 árnyalatának első fejezetébe.

Hogyan kell játszani?

A társasjáték tábla mutatja az utat, amit a négy start pont közül bárhonnan kezdhettek, de mi ajánljuk, hogy a Flört Starttól induljatok. Dobókockával léphettek előre vagy néha-néha vissza a bábuitokkal. A tábla minden mezője egy-egy feladatot rejt számotokra, ami lehet egy finom ital, gyümölcs, kívánság, szemkendő, bilincs, illetve a Flört, Erogén, Intim és Huncut kártyák egyike. A Flört zóna segít oldani a gátlásokat, hogy felszabadultan léphessetek be az Erogén zóna világába, ahol a gátlásaitokon kívül a ruháitok egy részétől is meg kell szabadulnotok. Hívhatnánk akár begerjesztési zónának is, ahol a vágyak a tenniakarásig fajulhatnak. Az Erogén zóna tantrikus megtartóztatásának élményét élhetitek át, már ami testi egyesülés utáni vágyakozást illeti. Kívánni fogjátok, hogy végre az Intim zónához érhessetek, ahol egymásnak eshettek kedvetekre. A legkényelmesebb és legkedveltebb pózok várnak itt titeket, de megfűszereztük mindegyiket egy kis intim huncutsággal. A Hölgyek ezt a zónát imádni fogják, de az Urak sem fognak panaszkodni. Ha sikerült túljutnotok az Intim zónán és még bírjátok, akkor ne álljatok meg, folytassátok a Huncut zóna izgalmas feladataival. Érezzétek jól magatokat, csak ez a lényeg! Ebben a játékban mindketten csak nyerhettek!

Mi a szerepkártyák szerepe?

Szerepkártyáink segítségével megadhatjátok az alap hangulatot, körítést a játéknak. 12 női és 12 férfi szerepet ajánlunk nektek, amiket kipróbálhattok az általunk ajánlott felállásban, de akár kombinálhatjátok is őket vagy vihettek be új saját szerepeket is. A szerepkártyák lényege, hogy kirobbantson a hétköznapokból és átszellemülj egy játékra nyitott szerepre. Megadhatjátok egymásnak az extra élményt, ami feldobja az alaphangulatot. Az játékot bármelyik szerepben kipróbálhatjátok, adja meg a legnagyobb változatosságot számotokra, amiért többször is játszani fogtok vele.

Mennyibe kerül a társasjáték?

Egy prémium minőségű társasjátékot kapsz tőlünk, amivel párkapcsolatodban egy magasabb szintre léphetsz. A játékot 11990 Ft-ért tudod megrendelni tőlünk. A játék ára nem több, mint két vacsora randi ára, de amit nyújtani fog nektek, az sokkal többet ér.

Hogyan tudom megrendelni?

A főoldalon vagy a 18plusz aloldalon görgess az oldal aljára vagy bármelyik megrendelés gombra kattintva, az oldal legördül a megrendelő laphoz. Itt kiválaszthatod, hány darabot szeretnél, megadhatod a számlázási és a szállítási címedet, kiválaszthatod a neked kedvező szállítási és fizetési módot. A csomagot a GLS futárszolgálattal küldjük ki. A társasjátékot minden esetben diszkrét csomagolásban küldjük, rajtad kívül nem fogja tudni senki mi van a dobozban. Ha kitöltötted a megrendelő lapot, akkor nincs más dolgod csak rákattintanod a Megrendelem gombra. Megrendelésed után rögtön küldünk neked egy rendelés visszaigazoló emailt, ahol mégegyszer leellenőrizheted a rendelében megadott adataidat.

Milyen alaptartozékok lesznek a dobozban?

Sok olyan tartozékot találhattok a dobozban, ami felpezsdíti a párkapcsolatotokat.

A társasjáték táblán és a négy oldalas játékleíráson kívül, kaptok 52 darab akciókártyát a 4 zóna feladataihoz, illetve 12 darab szerepkártyát a hangulat megalapozásához. Nem lenne elég izgalmas, ha nem adnánk mellé 2 darab fekete puha kendőt, amivel beköthetitek egymás szemét vagy megkötözhetitek párotok kezét, hogy bepillantást nyerhessetek a szürke 50 árnyalatának első fejezetébe. A táblán egy férfi és egy női bábuval tudtok előre haladni egy dobókocka segítségével. Játék során elég lesz a játékleírásunk egyetlen oldala, ami gyors segítséget nyújt a mezők és szimbólumok értelmezésében. Feladataink jelentős részét időre kell megcsinálnotok, ezért egy 3 perces homokórát is adunk a játékhoz.

 

Top